TRIJE NAJPOMEMBNEJŠI RAZLOGI, ZARADI KATERIH BI KOLESARSKO TRGOVINO NEWBIKE MORAL OBISKATI PRAV VSAK, KI SI ŽELI OMISLITI ELEKTRIČNO KOLO

By | 24. 5. 2022

TRIJE NAJPOMEMBNEJŠI RAZLOGI, ZARADI KATERIH BI KOLESARSKO TRGOVINO NEWBIKE MORAL OBISKATI PRAV VSAK, KI SI ŽELI OMISLITI ELEKTRIČNO KOLO

Razmišljate, da bo vaša naslednja naložba nakup e koles? Vsekakor gre za odločitev, ki je vredna vsake pohvale!

So tudi vas predramila svarila zdravnikov o številnih škodljivih posledicah sedečega načina življenja in ste zato pričeli razmišljati o  kolesih NewBike, saj bi želeli narediti nekaj koristnega za svoje zdravje? Ste že v zrelih letih in se spopadate z bolečinami v kolkih in drugih sklepih, pa kljub temu želite ostati čim bolj telesno dejavni? Morda pa bi se z električnimi kolesi odpravili zgolj v službo, saj bi tako prihranili na času in stroških za gorivo, pa se pri tem ne želite pretirano zadihati ali preznojiti?

Iz kakršnegakoli razloga se že nagibate k nakupu električnih koles, je to zagotovo vredno vsake pohvale!

nakup e kolesa

Električna kolesa se uveljavljajo tudi kot čedalje pomembnejša alternativa avtomobilom

Med najpogostejšimi priporočili strokovnjakov za nakup električnih koles se pojavlja tudi  dejstvo, da predstavljajo čedalje pomembnejšo alternativo avtomobilom in vsem drugim vozilom z motorji na notranje izgorevanje. To jim lahko pripisujemo predvsem zaradi:

 • prispevanja k zmanjšanju ogljičnega odtisa in s tem skrbi za okolje,
 • hitrosti potovanja, ki v mestih v času prometnih konic mnogokrat preseže cestni promet,
 • varčevanja, saj se tako poleg nakupu dragih fosilnih goriv izognete tudi sklenitvi zavarovanja, cestnine in registracije ter
 • prihranitvi skrbi v zvezi z iskanjem prostega parkirnega mesta.

Razlogov, zakaj je naložba v električna kolesa vsekakor smiselna, je ogromno in po vsej verjetnosti veliko več, kot bi si sprva lahko mislili. V nadaljevanju bomo predstavili tri najpomembnejše razloge, zaradi katerih nas bi vsekakor morali obiskati tudi vi, v kolikor načrtujete nakup e koles.

Pri nas ponujamo električno kolo za vsakogar, za vsako željo in vsak okus. Nam ne verjamete? Obiščite nas in se prepričajte!

V prid temu, da pri nas ponujamo električno kolo za vsakogar, nedvomno govori laskavi naziv o največji ponudbi mestnih koles na enem mestu. Ne glede na to, če nameravate kupiti moško, žensko ali univerzalno električno kolo, če iščete transportno kolo ali tricikel, boste pri nas zagotovo našli model, ki vam odgovarja.

Nesporno dejstvo je, da smo si ljudje po okusu ter potrebah zelo različni in prav nič drugače ni takrat, ko se je potrebno odločiti za nakup električnega kolesa. V ta namen smo pripravili izjemno raznolik nabor električnih koles, ki se med seboj ne razlikujejo zgolj po podpisu proizvajalca, slogih oblikovanja in barvnih odtenkih, temveč tudi po voznih lastnostih. Zaupamo pa vam lahko, da boste z nakupom bilo katerega električnega kolesa iz naše ponudbe deležni neomajne varnosti in neprekosljivega udobja, zaradi katerega bo vsaka vaša vožnja izjemno prijetno potovanje, katerega se nikdar ne boste naveličali.

električno kolo za vse okuse

Za vse, ki ste nekoliko omejeni s prostorom, smo naši ponudbi pred kratkim dodali zložljivo električno kolo

Kot dokaz raznolikosti koles v naši ponudbi pa zagotovo zgovorno priča celo zložljivo električno kolo, ki na trgu predstavlja novost in zato pravo redkost.

Najpomembnejša lastnost, po kateri se zložljivo električno kolo razlikuje od preostalih koles z vgrajenim električnim motorjem, je občutno nižja teža. Zaradi posebno zgrajene konstrukcije okvirja, boste tovrstno električno kolo v manj kot petih minutah z lahkoto sestavili ali ga razstavili in ga prenašali brez posebnega napora.

Predstavlja povsem novo obliko mobilnosti, še posebej uporabno pa je zložljivo električno kolo za vse tiste, ki ste doma nekoliko omejeni s prostorom, v kolikor želite aktivno preživljati svoj čas tudi na dopustu in bi kolo pri tem prevažali v prtljažniku, ali pa če kombinirate potovanja z vlakom, avtobusom in drugimi oblikami javnega prevoza.

V kolesarski trgovini NewBike si prizadevamo, da bi bila vsaka naša stranka s svojim novim mestnim kolesom brezpogojno zadovoljna

Temeljna miselnost, po kateri se ravnamo v kolesarski trgovini NewBike, je zagotavljanje brezpogojnega zadovoljstva za našo sleherno stranko. Nedvomno si nihče ne želi, da bi nekaj dni po tem, ko je v kolesarski trgovini kupil električno kolo, ugotovil, da mu izbrani model ne ustreza in da morda ne izpolnjuje vseh njegovih pričakovanj, mar ni tako?

V naši kolesarski trgovini poudarjamo, da tveganje z nakupom električnega kolesa enostavno ni potrebno. O tem smo poglobljeno razmišljali in naposled prišli do zaključka, da je najboljši način, s katerim lahko odkrijete kolo, ki vam je pisano na kožo ta, da se na model, s katerim se spogledujete tudi usedete in se z njim zapeljete. V ta namen vam v naši kolesarski trgovini omogočamo testno vožnjo vsakega kolesa iz naše ponudbe, saj boste le tako ugotovili, na katerem se počutite najbolj varno, udobno in prijetno. To pa še ni vse, najboljši del šele sledi! Testna vožnja v kolesarski trgovini NewBike je:

 • brezplačna,
 • popolnoma neobvezujoča za nakup,
 • na voljo v vseh vremenskih pogojih in vseh letnih časih,
 • v kolikor želite, pa lahko preizkusno vožnjo naročite tudi pri vas doma.

dodatki za kolo

V kolesarski trgovini NewBike lahko popestrite videz svojega mestnega kolesa in mu hkrati povečate uporabnost

Poleg že omenjene največje ponudbe mestnih koles na enem mestu, se lahko naša kolesarska trgovina pohvali tudi z največjim naborom dodatne opreme za mestno kolesarjenje, izpostaviti pa velja predvsem:

 • torbe,
 • košare,
 • nahrbtnike,
 • čelade in
 • otroške sedeže.

Naj dodamo, da vam v kolesarski trgovini NewBike omogočamo tudi namestitev kolesarske opreme na vaše kolo.

Pri nas ne ponujamo zgolj nakupa koles in kolesarske opreme, temveč tudi pravo izbiro za vse, ki iščete zanesljiv servis koles Ljubljana

Morda iščete servis za vaše električno kolo, kjer bi bilo delo opravljeno v najkrajšem možnem roku, pa vendar kakovostno in po dostopnih cenah? Ste preverili že vso ponudbo in obrnili ves splet, pa z iskanjem niste bili uspešni? Z današnjim dnem bo konec vaših težav, kajti NewBike servis koles Ljubljana izpolnjuje prav vse navedene pogoje in še veliko več!

V NewBike servisu koles Ljubljana za svoje stranke nudimo zgolj najboljše storitve, naši izkušeni in tehnično izjemno podkovani serviserji, ki se na področju servisiranja koles tudi nenehno izobražujejo, pa pri znanju sledijo vzoru nizozemskega kolesarskega podjetja z več kot 85 letnimi izkušnjami, na čelu katerega je nihče drug kakor Patrick Schrauwen.

Naj dodamo, da v NewBike servisu koles zagotavljamo izredno kratke čakalne dobe, obenem pa skrbimo, da je vsako električno kolo tudi čim krajši čas v naši delavnici in je tako hitro vrnjeno nazaj k lastniku.

servis koles Ljubljana

Na NewBike servisu koles Ljubljana se bomo potrudili prilagoditi vašim željam v največji možni meri

V NewBike servisu koles postavljamo vaše zadovoljstvo vselej na prvo mesto, saj se zavedamo, da je  zadovoljna stranka ključnega pomena za dolgoročni uspeh prav vsakega podjetja. Vaše dragoceno zaupanje in naklonjenost pa si ne skušamo priboriti zgolj s kakovostnimi storitvami, strokovnim znanjem ter s čim krajšimi čakalnimi vrstami, temveč se v NewBike servisu koles Ljubljana trudimo prilagoditi vašim željam v največji možni meri.

V kolikor prihajate iz severovzhodnega dela Slovenije, vam ni potrebno prihajati v NewBike servis koles Ljubljana, ampak lahko svoje električno kolo dostavite tudi v naši poslovalnici v Mozirju. Ker pa se zavedamo, da imate tudi vi po vsej verjetnosti natrpan urnik in nemalo število obveznosti, lahko s pomočjo posebnega obrazca, ki je dostopen na naši spletni strani, sami označite datum in uro, ko bi želeli svoje električno kolo dostaviti. V NewBike servisu koles Ljubljana se bomo resnično potrudili, da bomo lahko ugodili vsem željam in vaše kolo sprejeli na dan, ki ste si ga izbrali.