Viseče omarice za dnevno sobo in spalnico (ter posteljni okvirji in vzmetnice)

By | 12. 7. 2018

Regali za dnevne sobe in pa še posebej visče omarice za dnevno sobo, pridejo prav v tistih dnevnih prostorih, kjer je sama dnevna soba, nekoliko manjša in pa pravzaprav v vseh dnevnih sobah, kjer ne moremo več izkoristiti talne površine dnevne sobe, preprosto zato, ker njeno površino zaseda bodisi sedežna garnitura, bodisi klubska mizica ali kak drug element v dnevni sobi.

Na spodnjih slikah in še posebej na povezavi do spletne trgovine s pohištvom, ki nudi najrazličnejše omarice za dnevne sobe, tudi viseče omarice za dnevno sobo, Pohištvo123.si, boste našli nekatere izmed idej za pohištvo na stenah. Te police in viseče omarice pa lahko v dnevnih sobah uporabite kot viseče regale za knjige, fotoalbume, cd zbirko, spomnike in potovanj ali preprosto dekor oz. vaze.

viseči regal dnevna soba

Viseča omarica na zgornji sliki je krasna za dnevno sobo, če iščemo dodaten prostor za odlaganje lične dekorirane vaze ali pa, da nanjo postavimo družinsko sliko. Dobavljiva je v različnih barvah in pa tudi v različnih dimenzijah. Najboljše, da si na spletni strani pohištvo123.si ogledate vse različne modele in barve ter možnosti – povezava do spletne trgovine s pohištvom, pa se nahaja na vrhu tega članka.

Viseče omare za spalnico

Viseče omare za spalnico največkrat poiščemo zaradi tega, ker v, sicer majhni spalnici, iščemo dodaten odlagalni prostor za knjige, računalniške tablice, zdravila, očala in ostalo kar ponavadi nesemo s seboj v spalnico in imamo postavljeno v bližini postelje.

Nekateri posteljni okvirji so celo izdelani tako, da ponujajo zraven osnovnega posteljnega okvirja in pripadajoče vzmetnice, še visečo omarico v spalnici, sicer pa so takšne, zložljive postelje, skupaj z vzmetnicami, zelo popularne tudi za druge prostore (npr. za opremljanje sobe za goste ali zložljiva postelja z vzmetnico,…).

Tovrstno posteljo vam, če je ne najdete na pohištvenem trgu, lahko izdela tudi mizar, če pa le ta, v svojo ponudbo ne vključi vzmetnice, pa si le to, naročite preko kakšne spletne trgovine, kjer se dobijo poceni vzmetnice.

Večina slovenskih kupcev, ki iščejo cenovno ugodno rešitev za vzmetnico, po njej povpraša pri Pohištvo123 spletni trgovini, kjer imajo tudi za postelje po meri (z omaricami ali brez), na voljo verjetno največjo ponudbo ležišč na slovenskem trgu.

Klasične viseče omarice za dnevno sobo

Klasične viseče omarice za dnevno sobo poznamo vsi. Dobavljive so v različnh barvah, njihova prednost pa je v tem, da lahko samostojno odločamo o tem koliko odprtih (in tudi zaprtih regalov) naj ima posamezna omarica, tovrstne omarice pa lahko na stene obesimo po vertikali, nekateri pa jih obesijo celo vodoravno. Takšne omarice estetsko zelo sodijo k modernemu pohištvo za dnevne sobe, lahko pa ga krasno uporabimo tudi za klasične dnevne sobe.

Bolj dekorirane in elegantne so spodnje viseče omarice oz. poličniki:

Viseče omarice za dnevno sobo

Te omarice so po svoji izdelavi nekoliko manj ostrih kotov, po globini so manj globoke, jih pa je spet mogoče dobiti v najrazličnejših barvah in tudi velikostih.

Še posebej lepo pridejo do izraza, če se odločimo za viseče omarice istega modela in barve, ampak različnih dimenzij, kot je to razvidno iz zgornje slike.