Izdelava spletnih strani

Paket izdelave in vzdrževanja spletne strani
 

Paket izdelave spletne strani vsebuje vse kar vaše podjetje potrebujete za uspešen nastop na spletu:
  • Izdelavo spletne strani po vaših željah – sami boste izbrali za vas najprimernejši design (sami izberete izgled spletne strani med več kot 50 predlogami) in podstrani – npr.: novice, izdelki in storitve, ceniki, reference, galerija slik, o nas, kontaktni obrazec, kje smo, anketa in podobno.
 • Registracijo domene (za vaše podjetje bomo registrirali domeno po vaših željah, npr: www.vasepodjetje.si, če pa domeno že imate bomo tja postavili vašo novo spletno stran)
Mesečna naročnina vsebuje:
  • Dostop do vmesnika za urejanje spletne strani s katerim boste lahko svojo spletno stran urejali enostavno, kot bi urejali besedilo v MS Wordu, brez znanja programiranja in brez znanja HTML.
  • Tehnično podpora po e-mailu in telefonu, tako pri procesu izdelave spletne strani, kot pri kasnejšem urejanju vsebine.
 • Vzdrževanje in gostovanje spletne strani in skrb za nemoteno delovanje. Vzdrževanje, gostovanje in skrb za zanesljivo delovanje spletne strani, v današnjem času ne predstavlja zgolj občasno spremljanje delovanja spletne strani in morebitno posodabljanje najrazličnejših vtičnikov v novejše verzije, temveč tudi skrb za nepreobremenjenost omrežja (saj na vsakem ponudniku gostovanja, gostuje več 100 spletnih strani), skrb za varnost omrežja (zaradi vdorov), redno varnostno kopiranje podatkov, hkrati pa optimalna omrežna rešitev pomeni tudi nižje stroške upravljanja ter celotnega spletnega nastopa internetne strani. Več o zmogljivosti delovanja IT sistemov in omrežnih rešitvah prihodnosti, si lahko preberete na povezavi.
Ponudba vsebuje
Cena izdelave spletne strani
199 €
Grafična predloga strani
Izberete sami med več kot 50 predlogami
Število podstrani
do 30
Prostor na strežniku
5.000 MB
Število elektronskih naslovov
do 30
Samostojno urejanje spletne strani
Galerija slik
Kontaktni obrazec
Spletna anketa
Vpis spletne strani v spletne iskalnike
Optimizacija strani za spletne iskalnike (Najdi.si in Google.si)
Podpora
Prek emaila in telefona
Število vključenih sprememb na strani na mesec
1
Brez vezave in skritih stroškov
Mesečna naročnina (vzdrževanje, gostovanje)
19 € / mesec
Podrobnosti ponudbe
 • Vse cene vsebujejo DDV.
 • Pri plačilu mesečne naročnine za 12 mesecev v naprej vam na mesečno naročnino priznamo dodatni 20% popust. Registracija domene ni del paketa in se obračuna posebej in znaša 19 € / leto za domene .si, .com, .net, .org, .biz, .info. Ostale domene po dogovoru.
 • Mesečna naročnina je neločljiv del paketa izdelave in vzdrževanja spletne strani. Ni mogoče naročiti izdelave spletne strani brez mesečne naročnine (gostovanja). Pri mesečni naročnini ni vezave. Ko spletne strani ne potrebujete več, nam to sporočite, vašo spletno stran bomo umaknili s spleta in ne bo vam več potrebno plačevati mesečne naročnine (v primeru odpovedi mesečne naročnine, spletne strani ni mogoče obdržati).