Reference

maskice za mobitele toizborTopIzbor.hr je hčerinska spletna trgovina slovenske spletne trgovine z ovitki za telefone. Deluje na Hrvaškem in velja za enega izmed največjih in najbolj aktualnih ponudnikov vseh vrst ezuijev in ovitkov za telefone. TopIzbor.hr ponuja na Hrvaškem t.i. maskice za mobitele vseh priznanih, svetovnih blagovnih znamk (Apple, Samsung, Sony, HTC, LG, Huawei, itd,…). Zraven Slovenije in Hrvaške, zadnja leta TopIzbira širi svoje poslovanje še na trge Češke in Madžarske.

poročna dekoracija Sanjski Šopek

Sanjski-Šopek.si je slovenska, specializirana spletna stran za organizacijo porok, pri čemer se osredotočajo predvsem na dekoracijo poročnih ambinetov (dekoracijo cerkva, poročno dekoracijo mize, poročnega slavja, itd…). Poročna dekoracija izpod peresa rok ustvarjalcev na Sanjski-Šopek.si, je najbolje predstavljena na spletni povezavi, iz vsebine na povezavi pa lahko razberete vse o tem kako pomembno poročno cvetje in šopki, prispevajo k odlični dekoraciji porok.

 

urbana igrala krealUrbana igrala za zunanjo igro otrok so eden izmed paradnih konjev proizvodne in razvojne linije podjetja Kreal Inženiring d.o.o. Podjetje Kreal ponuja najrazličnejša urbana igrala, kot so zunanja igrala za vrtce, otroška igrala s certifikatom ali brez njega ter kovinska otroška igrala (tobogani, drče, mize in plezala za otroška igrišča, poligone za otroke ter zunanja tematska igrala. Kreal je v slovenskem prostoru prepoznan kot podjetje z enimi izmed najbolj inovativnih pristopov k razvoju urbanih igral, saj so številna njihova urbana igrala, podprta s senzoričnimi in pametnimi napravami za merjenje rezultatov otrošek igre in telovadbe, kakor tudi za motivacijo otrok za igro na prostem.